Vad är ICT?

ICT är en förkortning för ”Instant Change Therapy” och är en terapiform utvecklad av Malin Henriksson Pratt som med över 20 års erfarenhet och arbete med 1.000-tals klienter skapat denna högt uppskattade förändringsmetod.

Våra liv styrs till mer än 95% från det undermedvetna…

ICT är en unik terapiform som gör att människor inte längre behöver gå i ändlösa terapisessioner för att nå de livsförändringar de önskar.

Med ett holistiskt perspektiv och en kombination av traditionell psykologi, ICT-verktyg, quantum metoder och systemisk medvetenhet går vi direkt till klientens undermedvetna och rensar bort det som omedvetet håller dem kvar i sin historia och det som skapar begränsningar och problem i deras liv idag.

Allt fler inser att vi inte löser några problem enbart genom det logiska, genom att prata om vår historia, vad vi varit med om eller att kognitivt försöka förändra våra beteenden. Det hjälper möjligtvis för stunden men ger sällan livslång förändring.

För att nå verklig och bestående förändring och för att kunna återta vårt sanna jag, kontakten med vår själ och känna oss fria och leva med glädje och lätthet, behöver vi komma till roten av det som styr våra liv undermedvetet. Bland annat en mängd överlevnadsstrategier vi skapade i mycket ung ålder, det vi inte ens vet om att vi bär på. Med ICT får människor hjälp att på ett effektivt sätt förändra dessa.

Varför ICT terapisamtal?

Skillnaden mellan andra terapiformer och ICT är att ICT-terapeuten i samtalet med dig söker efter det som styr dig från det undermedvetna och ställer frågor på ett sätt som går förbi ditt logiska sinne.

Är du redo att återta ditt liv & hitta tillbaka till ditt sanna jag?

Sanningen är den att vårt ”sanna jag” redan finns inom oss men ligger gömt under lager av självtvivel, minnen av smärtsamma händelser och de anpassningar som format oss från vår uppväxt och i den verklighet vi befinner oss i idag.

För att återta vårt liv, hitta tillbaka till den vi är, samt lösa de svårigheter och problem vi kämpar med, krävs att vi befriar oss från alla dessa lager av upplevelser och anpassningar.

Med ICT-metoden kan jag hjälpa dig att nå förändring mycket snabbare än de flesta andra terapimetoder.

Snabbt och långsiktigt resultat med ICT terapi

Trots det är ICT ingen ytlig ”quick-fix- metod” snarare tvärtom. Jag hjälper dig på djupet så att du får förändringar som blir bestående. Forskningen visar att våra liv styrs till minst 95% från det undermedvetna och det är därför avgörande att komma åt och frigöra oss från dessa inprogrammeringar för att kunna bli fri från det som begränsar oss och ställer till problem i våra liv. Detta är en av anledningarna till att ICT ger omedelbara och bestående förändringar.

ICT står för Instant Change Therapy

Med ICT kan du bland annat få hjälp med;

 • Trauman
 • Depressioner
 • Relationsproblem
 • Medberoende
 • Hinder/Blockeringar
 • Sorg
 • Fobier
 • Ångest (såsom beslut- och prestationsångest)
 • Svag självkänsla
 • Existentiell ensamhet
 • Hopplöshetkänslor
 • Rädslor
 • med mera

Läs mer om ICT som terapiform.

Vem är Pia Karlsson?

Pia Karlsson | ICT terapeut

3 snabba frågor:

1. Varför valde du att utbilda dig inom ICT metoden?

Eftersom jag älskar att se individer att växa, är genuint intresserad av psykologi och beteendevetenskap samt att jag har förtroende för metoder som går att förklara. Av egen erfarenhet vet jag också att man vill komma vidare snabbt när man mår dåligt eller när något gnager inombords. Det kan vara en olustkänsla, en fobi, frustration, trauma eller att man har svårt att nå sina mål. Med denna metod kan man nå både snabba och bestående positiva förändringar.

2. Vad är det bästa med ditt yrkesval?

Att få förtroende och möjlighet att möta dessa modiga personer som är redo för en förändring och att se dem växa som individer. Alla är olika och då anpassar jag min behandling efter det.

Med ett helhetsperspektiv få möjlighet att vägleda i en positiv riktning med hjälp av mina olika verktyg och behandlingsmetoder som jag samlat på mig under min livsresa.

3. Vad gör du på fritiden?

Som genuint intresserad av både fysisk och psykisk hälsa blir det mycket studerande av detta ämne även på fritiden, annars är det mest vår hund Gösta som aktiverar mig. Sätter mig gärna med en god bok ute i trädgården, lagar en god måltid och umgås med min familj och mina vänner.

ICT terapeut | Nylunds

Är du redo för en förändring? Välkommen att boka tid för ett samtal.

Första sessionen är 90 minuter och efterföljande 60 minuter.
Kostnaden för varje session är 900 kr

För att boka en privat session – kontakta mig på telefon eller skicka mig ett sms.

Har du specifika önskemål (morgon, kväll, veckodag eller dyligt), meddela mig om dem, så återkoppla jag med förslag på tider.

Jag erbjuder även privata sessioner över telefon.
ICT – Instant Change Therapy fungerar lika bra via telefon som om vi skulle ses.

Kontakt Pia Karlsson: 070-558 85 18 eller via bokningssidan

 

ICT terapi | Nylunds och hälsa

Använd ditt Friskvårdsbidrag – gäller för stressreducerande behandlingar

Stressreducering innebär: Samtal, stresshantering, livscoaching och reiki.

Vi tar emot Epassi.

Välkommen att boka din tid!

Klicka här